gallery/uitgeverij buitenzorg kinder en jeugdboeken

Cluster Uitgeverij

 

              

 

Voor kleine uitgevers: de clusteruitgeverij van Uitgeverij  Buitenzorg

 

Natuurlijk is het fijn als het boek eenmalig aan alle boekwinkels wordt aangeboden en daarna zichtbaar is op alle online winkels zoals Bol.com.

Hiervoor is een aansluiting nodig bij het CB. Wij kunnen u hierbij helpen.

Ook wie zelf één of meerdere boeken geschreven heeft en deze wil uitgegeven in eigen beheer is in principe een eigen uitgever.

Speciaal voor de kleine uitgever hebben wij een instaptarief van € 15,00 per maand. Hiervoor kunnen tot 2 boeken over het CB worden gedistribueerd, er zijn dan geen opstartkosten.

Elk volgende boek kost  € 7,00 extra per maand. 

 

Heeft u in beginsel meer dan 3 boeken aan te bieden dan worden er eenmalig opstartkosten gevraagd  van € 45,00 tot 4 boeken, € 60,00 tot 8 boeken etc.

Dit in verband met de hoeveelheid werk die het met zich brengt om de boeken goed online neer te zetten. We verwachten dat u eventuele bestanden zelf goed op pdf aanlevert indien ze ook op P.O.D. moeten worden gezet.

Uiteraard krijgt u van ons instructies hoe u de boeken naar het CB moet opsturen. Voor voorraden boven de 99 vraagt het CB extra maandelijkese kosten.

Voor alle bovenstaande prijzen (dus ook die van de zeer kleine uitgever) verzorgen we dan tevens de logistieke afhandelingen en administratie, een materie die behoorlijk ingewikkeld is.

 Prijzen zijn exclusief btw. 

Voor meer informatie kunt u een email sturen naar: uitgeverijbuitenzorg@gmail.com.

Wij sturen desgewenst een voorbeeld van het contract toe.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

..

gallery/spannende jeugdboeken
gallery/contact uitgeverij buitenzorg