Manuscriptbegeleiding

Heb je de ambitie om een goed kinderboek te schrijven? Uitgeverij Buitenzorg kan je helpen om deze droom te realiseren. Omdat dit een tijdrovende bezigheid is kan het zijn dat er een wachttijd is, wij vragen hiervoor begrip. De beste verhalen die bij onze visie passen, maken een kans om onder ons eigen fonds te worden gepubliceerd.

 

Manuscriptbegeleiding pakket A: € 225,00.

Hiervoor kun je het volgende van ons verwachten:

Wij lezen het manuscript aandachtig door. Wij geven je vervolgens vrijblijvende adviezen.

Plot, schrijfstijl, grammatica, karakters, perspectief en schrijftechnieken kunnen aan de orde komen. Je kunt er van verzekerd zijn dat wij ons uiterste best zullen doen om met je mee te denken.

Je kunt aan de hand van onze adviezen het verhaal herschrijven.

 

Manuscriptenbegeleiding pakket B: € 595,00.

Als hierboven beschreven maar dan uitgebreider.

Bij deze vorm van herschrijven krijg je een intensieve begeleiding speciaal voor jou op maat. Dit heeft het effect van een individuele schrijfcursus waarbij een deel van het boek tot stand komt. Hoofdstuk voor hoofdstuk wordt stapsgewijs met je doorgenomen. Je krijgt per hoofdstuk duidelijke aanwijzingen, tips en verbeteringen voorgesteld aan de hand van voorbeelden. Er wordt gelet op schrijfstijl, techniek, grammatica, karakters, perspectief en plot.

Je kunt er van verzekerd zijn dat wij ons uiterste best zullen doen om met je mee te denken. Je hebt de gelegenheid de verbeteringen tot twee keer terug te sturen en krijgt vervolgens opnieuw feedback.

Pakket A en B kunnen een uitkomst bieden, ook als het manuscript nog niet af is of als je bent vastgelopen in het verhaal.

Prijsindicatie tot 10.000 woorden en exclusief btw.

 

Redigeren op spelling: € 0,07 per woord. 

Desgewenst kunnen wij het manuscript volledig redigeren op spelling. Dit uiteraard ná het herschrijven, als de inhoud helemaal naar je zin is. (redigeren is op dit moment volgeboekt)

Voer hier je tekst in.